KONZULTACE nákupu s veterinární lékařkou, každý den na tel.: +420 605 712 725.

Hodnocení obchodu

5,0 256 hodnocení
Přidat hodnocení
5
254x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
I Avatar autora ilona | 18.1.2021
při domluvě na osobním odběru jsme se trochu míjeli, při domluvě poslání na zásilkovnu vše v pořádku, komunikace také...
Avatar autora | 17.1.2021
JC Avatar autora Jaroslav Crhák | 3.1.2021
Vše v pořádku. Skvělá komunikace. Doporučuji :-)
MB Avatar autora Magda Baranová | 29.12.2020
M Avatar autora Monika | 25.12.2020
Nakupovala jsem tu poprvé.. Spokojenost s cenou a super rychlost odeslání zboží ????
M Avatar autora Monika | 21.12.2020
Bohužel jinou zkušenost nemám, než při koupi pelíšku. Ale i tak jsem byla velice spokojená s vyřazením mé objednávky, rychlé dodání, velmi pěkně zabalený, paní doktorka se mi ještě omlouvala, že se mi objednávka zpozdí, vzhledem k blázinci kolem Vánoc. Zpozdila se o jeden den. Takže luxusní.
J Avatar autora Jitka | 20.12.2020
Š Avatar autora Štěpánka | 18.12.2020
S obchůdkem CATandDOGBOX jsem neuvěřitelně spokojena. Široký výběr prověřeného sortimentu, a co více - té nejvyšší kvality, K tomu všemu fantastická odborná podpora a servis těch nejpovolanějších veterinářů, kteří jsou připraveni se vším pomoci, poradit a doporučit. Produkty, které nejsou v případě potřeby aktuálně skladem, jsou doplněny obratem, příp. je za ně navržena adekvátní náhrada. Úžasný lidský přístup, vstřícnost a snaha vyjít zákazníkovi maximálně vstříc, což je deklarováno např. ochotou zajistit nám i produkty, jež nemají běžně nebo vůbec v nabídce. K tomu všemu ještě rychlá doprava. Co více dodat - Za nás MAXIMÁLNÍ SPOKOJENOST :-)
IV Avatar autora Iva Vyšínová | 18.12.2020
MK Avatar autora Martina Koláčková | 7.12.2020
V pořádku
KH Avatar autora Květuše Herčíková | 7.12.2020
Všechno bylo ok.
Avatar autora Otto Šubrt | 4.12.2020
L Avatar autora Liba | 30.11.2020
Vřele doporučuji. Velice milá a přívětivá paní doktorka, která výborně poradí. Zboží došlo velice rychle a pěkně zabalené.
M Avatar autora Martina | 25.11.2020
Avatar autora | 21.11.2020
+ Výborná komunikace
+ Rychlost vyřízení objednávky
+ Ideální sortiment obchodu pro mé mazlíčky

L Avatar autora Lenka | 18.11.2020
Naprostá spokojenost, sehnala jsem zde zboží, které v současné době není k dostání, výborná komunikace obchodu, rychlé dodání.
A Avatar autora Adri | 13.11.2020
Velmi spokojena , skvěle produkty a rychle dodání
Avatar autora | 8.11.2020
A Avatar autora Anna | 23.10.2020
Jsem moc spokojená, rychlé dodání zboží, pěkně zabalené, průběžně info v emailu. Doporučuji :-)
ZD Avatar autora Zuzana Dominiková (Administrátor) 23.10.2020
Moc děkujeme!
Avatar autora | 11.10.2020

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 256

Tento web používá soubory „cookies“, které slouží ke zvyšování kvality služeb, personalizaci nabídky, sběru anonymních dat a pro analytické účely. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.